Een feestje met de Oesterman van de Oestercompagnie

Een feestje met de Oesterman van de Oestercompagnie

Altijd gezellig, een feestje om iets extra’s te bieden. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het inhuren van de Oesterman van de Oestercompagnie. Als geen ander geven zij schwung aan elk feest. De overheerlijke oesters die de Oesterman meeneemt doen vervolgens de rest. De prijs voor het inhuren van een stukje Oestertainment is afhankelijk van de duur en het aantal gasten. Bij de Oestercompagnie kun je een offerte aanvragen en weet je snel wat je precies kwijt bent.

Geschikt voor elk feest en op de beurs

Heb je wel eens gedacht aan de Oesterman van de Oestercompagnie? Je huurt ze in voor elk mogelijk feest en elk feest krijgt een extra dimensie met een bezoek van de Oesterman van de Oestercompagnie. Bovendien krijgt elk feestje met een luxeproduct als een oester ook meteen een luxere uitstraling. Dat kan weer bepalend zijn voor bijvoorbeeld op een beurs om zo mensen naar de beursstand te lokken.

De passie voor de oester, het straalt van de Oesterman af

Je kent het waarschijnlijk wel; je hebt een feestje thuis, staat op een beurs of organiseert een bedrijfsfeestje. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dan moet er wel iets komen dat het feest een beetje breekt. Dat er iets verrassend gebeurt. Dit kun je prima doen met oesters en met de Oesterman van de Oestercompagnie in het bijzonder. Het is alleen al het enthousiasme, het feit dat ze alleen de beste oesters openen en serveren en het is de passie die ze hebben voor de oester. En die passie brengen ze graag over aan de gasten. Behalve de Oesterman van de Oestercompagnie kun je ook kiezen voor Oestervrouwen en Oestermeiden.

Extra lekker met citroen, peper en tabasco

De Oesterman van de Oestercompagnie is in te huren voor elk thuisfeestje, elk bedrijfsfeest en voor op de beurs. Oestertainment is wat je dan inhuurt. In alles stralen de Oestermannen passie uit voor de oesters. Als geen ander zijn ze in staat hun enthousiasme over te brengen aan de gasten. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen de oester te leren kennen en te leren eten. De delicatesse valt altijd in goede aarde, ongeacht voor welke gelegenheid. De Oesterman van de Oestercompagnie zorgt er voor dat je op elke beurs meer mensen naar je stand krijgt, want oesters hebben nou eenmaal een magische aantrekkingskracht op mensen. De oestermannen doen vervolgens aan klantenbinding. Ze openen de oesters voor de gasten en serveren ze uit. Uiteraard maken de Oestermannen de oesters extra lekker want altijd hebben ze een citroen, peper en tabasco bij zich om de luxe delicatesse nog meer op smaak te brengen.

Hoe lang wil je dat de Oesterman van de Oestercompagnie blijft en hoeveel gasten zijn er?

De Oesterman van de Oestercompagnie is zeer flexibel. Jij bepaalt zelf hoe lang je wilt dat de Oesterman je gasten entertaint. De duur van het bezoek en het aantal gasten bepalen uiteindelijk de prijs die je betaalt voor onvervalst Oestertainment. Hoe dan ook, een bezoek van de Oesterman is altijd de moeite waard. En erg lekker bovendien.

Kijk voor meer informatie bij de Oestercompagnie!

admin

Reacties zijn gesloten.