Hoe kun je een bedrijf starten?

Hoe kun je een bedrijf starten?

Een bedrijf starten wordt steeds eenvoudiger. Dat komt omdat de Nederlandse overheid het graag zo gemakkelijk mogelijk wil maken voor de Nederlandse ondernemers. Zo wordt de economie immers alleen maar positief gestimuleerd. Het belangrijkste is dat je een goed bedrijfsplan hebt. Je kunt immers niet zomaar onvoorbereid een bedrijf starten. Heb je een goed plan? Dan kun je je gaan inschrijven bij de KvK. KvK staat voor de Kamer van Koophandel. De Kamer van Koophandel heeft een gigantische database met gegevens van alle ondernemers in Nederland. Ieder bedrijf in Nederland moet worden geregistreerd bij de KvK. Gelukkig gaat dit erg eenvoudig. In dit artikel lees je hoe je je kunt inschrijven bij de KvK.

Je bedrijf registreren bij de KvK

Een bedrijf moet je registreren bij de KvK. Hiervoor moet je een afspraak maken voor een bezoek bij de Kamer van Koophandel. Dit kun je eenvoudig en snel online doen. Vergeet niet je identificatie mee te nemen naar de KvK. Tijdens de inschrijving ontvang je van de KvK een KvK inschrijfnummer. Met dit nummer kun je je bedrijf vinden in de database van de Kamer van Koophandel. Ook krijg je een eigen btw nummer. Wel heeft de KvK een aantal gegevens van je nodig. Een belangrijk gegeven dat je aan de KvK moet doorgeven is een zakelijk postadres. Elk bedrijf moet staan ingeschreven op een zakelijk adres. Dit is het adres waarop je zakelijke post ontvangt. Beginnende ondernemers hebben vaak echter geen eigen bedrijfspand. Dus welk adres moet je dan gebruiken als KvK inschrijfadres?

Een zakelijk adres gebruiken

De KvK heeft dus een zakelijk adres nodig. Je kunt hiervoor ook je thuisadres gebruiken als dat nodig is. De meeste ondernemers willen dat echter liever niet. Dat heeft vooral met de privacy te maken. Je wilt niet dat iedereen met wie je werkt precies weet waar je woont. Daarom kun je een speciaal zakelijk adres kiezen. Dit is een adres waarnaar je je zakelijke post kunt sturen. Daar kan het voor je worden ingescand en naar je worden toegemaild. Ook kun je uiteraard de post zelf komen ophalen. Zo behoud je je eigen privacy, maar kun je wel een eigen bedrijf starten.

Bron: www.postadrescenter.nl/

admin

Reacties zijn gesloten.