Met deze tips vind je sneller het bruidskapsel wat bij jou past

Met deze tips vind je sneller het bruidskapsel wat bij jou past

Heb je jouw ideale jurk gevonden, met bijpassende schoenen en bruidsondergoed, dan is het tijd om de puntjes op de i te zetten. En mooie look met mooi bruidskapsel zijn een make or break in combinatie met elkaar. Het is belangrijk om een ​​kapsel te kiezen dat bij je past. Als je een lichte/kalme jurk draagt, is een royaal/ omvangrijk kapsel erg mooi. Als je een off-the-shoulder jurk of een laag uitgesneden jurk hebt, ziet het er fraai uit als je je haar omhoog doet. In dit artikel lees je enkele goede ideeën voor bruidskapsel.

Neem voorbereiding om zo sneller tot jouw ideale kapsel te komen

Bij veel kappers is het mogelijk om bruidskapsels uit te proberen zodat je kunt kijken wat bij je past. Als je namelijk van tevoren verschillende kapsels uitprobeert kun je vaak gemakkelijker uitkiezen wat je het mooiste vindt. Daarnaast doe je hierdoor vaak ook ideeën en inspiratie op, dit kun je dan makkelijk met jouw kapper/kapster bespreken. 

Zorg er wel voor dat je van tevoren alvast nadenkt over wat je zou willen. Knip foto’s uit tijdschriften of maak moodboards op Pinterest. Dit maakt het gemakkelijker voor de kapper en maakt zo het proefproces effectiever. Ook is het handig om je moeder of vriendin mee te nemen naar de kapsalon. Zij kunnen dan foto’s maken, zodat je zelf later nog een rustig de kapsels kunt bekijken. 

Klassiek maar met een twist

Een van de klassieke werken van bruidskapsels is het opsteken van het haar. Maar je kunt hier natuurlijk veel mee variëren. Tegenwoordig is alles misschien meer ontspannen en ongedwongen. Een paar plukjes die uit je knot steken, of juist een knot van gekruld haar waarbij een deel van het haar niet in de knot zit. Prachtige bruidsaccessoires kunnen een knot mooier en expressiever maken. Bijvoorbeeld een grote haarspeld, of juist een kleinere als je het wat rustiger wilt houden.

Doe je haren los

Op je bruiloft kun je natuurlijk je haar ook lekker los dragen. Laat je krullende haar lekker wapperen of zet een mooie krul of slag in stijl haar. Dit kun je natuurlijk afmaken met haaraccessoires. Een diadeem ziet er erg klassiek uit en kan ervoor zorgen dat het haar goed uit je gezicht blijft. The Beautiful Bride Shop heeft vele mooie accessoires en andere benodigdheden die je als bruid echt nodig hebt, klik hier om een kijkje te nemen op de website.

admin

Reacties zijn gesloten.