Tips om te besparen op de energie van uw bedrijf

Tips om te besparen op de energie van uw bedrijf

Verwarming is in ons land de grootste verbruiker (65% van het energieverbruik). Om energie op dit punt te verminderen, kan je denken aan de volgende tips:

  • Vermijd oververhitting. De aanbevolen temperatuur is 19 ° C
  • Zet de radiatoren uit wanneer de ramen open staan om te ventileren.
  • Tijdens afwezigheid van personeel laat de luiken en gordijnen dicht om warmte vast te houden en zet de verwarming wat lager.
  • Verlaag de verwarming in lege ruimtes.
  • Reinig de radiatoren regelmatig.
  • Laat het verwarmingssysteem elk jaar door een vakman onderhouden.
  • Installeer een verwarmings- en programmeersysteem (thermostaat).

Energieleverancier met de laagste energietarieven

De elektriciteitsprijzen zijn vorig jaar verder gestegen: tot soms wel 360 euro per gezin. Dit kwam door de stijgende energietarieven en ook door belastingverhoging. En de rekening zal ook dit jaar verder stijgen, met een toename van waarschijnlijk 4%. Het is daarom tijd om een aanbod te kiezen dat blijvend goedkoper is dan de gereguleerde prijzen. Veel alternatieve leveranciers bieden nu goedkopere aanbiedingen en overtreffen alle verwachtingen, aangezien iedereen graag de goedkoopste op de markt wil zijn. Vergelijk energie en bespaar daardoor tot wel honderden euro’s. Ze doen dit door te vragen naar uw persoonlijke gegevens: identiteit en energieprofiel. Daarna doen ze een aanbesteding bij energieleveranciers en stellen ze het beste aanbod voor dat ze hebben verkregen. Het is belangrijk om twee dingen te weten. Ten eerste worden deze sites betaald door leveranciers, het kost u niets. Als u zich aanmeldt voor een groepsaankoop, bent u nergens toe verplicht. Stap daarom snel over en begin met het zakelijke energie vergelijken op easyswitch.nl.

admin

Reacties zijn gesloten.