Tips voor schoonmaken

Tips voor schoonmaken

Iedereen heeft er een hekel aan, schoonmaken. Vaak als er visite komt is het de dag ervoor of de ochtend zelf opeens stress, je huis is een rommeltje en moet schoongemaakt worden. Daarom worden in dit blog een aantal tips gegeven waardoor jouw huis binnen een mum van tijd weer schoon, opgeruimd en netjes is. Hopelijk kan je er wat mee.

Tip 1: laat rommel niet slingeren

Rommel opruimen? Dat doet iedereen toch? Tuurlijk ruimt iedereen rommel op, maar meestal wachten ze hier twee weken mee en dan komt de “ ik moet opruimen” mentaliteit opeens tevoorschijn. Als je nou elke dag vlak voordat je naar bed gaat even de rommel achter je neus opruimt, even de pannen afwast of datgene wat je op je tafel geknoeid hebt even wegveegt met een doekje, heb je elke dag maar 10 minuutjes nodig en hoef je niet alles op de laatste dag te doen. Hoe weinig zin je ook hebt, even 10 minuutjes vrij maken en je hoeft nooit meer de hele dag schoonmaken. 

tip 2: huur een schoonmaakster/schoonmaker

een andere manier is om een schoonmaker of schoonmaakster in te huren. Dit kan je gemakkelijk bij een schoonmaakbedrijf in amsterdam doen. Je kan zelf kiezen hoe vaak ze langs moet komen. Hierdoor weet je zeker dat het belangrijkste allemaal schoon is en hoef je zelf veel minder te doen, wat ontzettend relaxt voor jezelf is. Daarnaast hoef je hierdoor niet alles zelf te doen. Het enige nadeel hieraan is dat je er wel voor moet betalen. Mocht je nog een schoonmaakbedrijf nodig hebben kan vanberkel-schoonmaak je uitkomst bieden. 

Tip 3: muziek keihard

Misschien is deze tip niet voor iedereen weggelegd, maar bij veel mensen kan muziek flink helpen om schoonmaken leuk te maken. Zet de muziek keihard op, en probeer je stofzuiger te overstemmen terwijl je keihard mee blert op het nieuwste nummer van Ed Sheeran. Hierdoor maak je schoonmaken leuker en krijg je een energieboost om actie te gaan ondernemen.

admin

Reacties zijn gesloten.