Waarom elektrisch laden op de zaak overwegen?

Waarom elektrisch laden op de zaak overwegen?

Steeds meer bedrijven hebben de bewuste keuze gemaakt om te investeren in het kopen van elektrische voertuigen. Dit uiteraard in het bijzonder omdat ze hun wagenpark graag groener willen maken. Een investering in een elektrische auto kan in de praktijk zeer interessant zijn, alleen moet er dan ook wel rekening worden gehouden met de eventuele vereiste voorzieningen. Kunt u bijvoorbeeld wel elektrisch laden op de zaak? In eerste instantie staan veel bedrijven hier niet bij stil en vermoeden ze dat het standaard opladen van hun elektrische voertuigen met behulp van een eigen omvormer wel voldoende is. In de praktijk pakt dat doorgaans echter net een beetje anders uit. Wilt u ook graag meer te weten komen over elektrisch laden op de zaak? Lees dan snel de informatie op deze pagina!

Wat maakt elektrisch laden op de zaak interessant?

Elektrisch laden op de zaak kan interessant zijn omwille van verschillende redenen. Bovendien is het zo dat ook meerdere partijen er baat bij kunnen hebben. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het elektrisch opladen van een voertuig in de praktijk op verschillende manieren kan gebeuren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een eigen omvormer, maar is het eveneens mogelijk om een snellader te integreren in uw bedrijf. In het laatste geval heeft u de mogelijkheid om uw elektrische auto binnen het half uur op te laden.

Elektrisch laden op de zaak is in de praktijk onder meer interessant omdat u op die manier de mogelijkheid heeft om altijd niet alleen de eigen elektrische voertuigen, maar ook deze van bijvoorbeeld bezoekers of potentiĆ«le klanten op te laden. In een tijd waarin steeds meer bedrijven, maar ook particulieren bewust de keuze maken voor elektrisch rijden is dit zeker en vast geen overbodige luxe. Wilt u er dus met andere woorden niet alleen voor kunnen zorgen dat uw eigen elektrische auto’s op zo efficiĆ«nt mogelijke wijze opgeladen kunnen worden, maar wilt u ook de voertuigen van uw bezoekers kunnen opladen? In dat geval is het zeker een aanrader om te kijken in de richting van oplossingen op vlak van elektrisch laden op de zaak.

Hoe elektrisch laden op de zaak?

Elektrisch laden op de zaak is zoals hierboven reeds aangegeven dus mogelijk op tal van verschillende manieren. In eerste instantie kan er gebruik worden gemaakt van een eigen omvormer. Het nadeel van deze keuze is echter dat het opladen van een elektrische auto ongelofelijk veel tijd in beslag kan nemen. In de praktijk zelfs tot ruim 8 uur. Het spreekt voor zich dat deze bijzonder lange laadtijd zeker niet voor iedereen even interessant is. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze lang niet in elke situatie tot de mogelijkheden behoort.

Hoe dan ook is het voor elektrisch laden op de zaak steeds mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende systemen. We maken op dit vlak bijvoorbeeld een onderscheid tussen systemen zoals de Alfen Eve en de Ev-Box Businessline dubbel. Voor beide systemen geldt dat ze zowel beschikbaar zijn op de markt als wand- en als paalmodel. Daarnaast kunnen ze eveneens worden aangekocht in verschillende kleuren. Dit laatste zorgt ervoor dat de laadpalen visueel eveneens perfect kunnen aansluiten op de uitstraling van uw bedrijf.

Is uw interesse gewekt? Bij Eneco eMobility kunt u alles te weten komen over de mogelijkheden van een laadpaal op de zaak voor u.

admin

Reacties zijn gesloten.