Wat voor slot op je deur zetten

Wat voor slot op je deur zetten

Er zijn verschillende soorten sloten op de markt. De een is beter beveiligd, de ander heeft een strakker design en weer een ander kan via je smartphone opengemaakt worden. Maar wat is nou het beste slot? In dit blog zal een slotenmaker in Delft een aantal betrouwbare sloten opnoemen, waarbij je zeker weet dat dit betrouwbare sloten zijn. Niet elk kan behandeld worden, maar dit zijn in ieder geval sloten waarbij je zeker weet dat je aan het juiste adres zit. 

Hoppe sloten

Hoppe is een van de marktleiders op het gebied van roestvrije sloten. Ze ontwikkelen onder andere sloten van aluminium, messing, roestvrij staal en kunststof. Het is een betrouwbaar merk dat al sinds de jaren 70 al aan de top van de sloten meedraait. Daarnaast hebben ze bepaalde sloten ontwikkeld die overal in huis geplaatst kunnen worden. Je hoeft dan niet meer voor elke deur in je huis een ander slot te gebruiken, maar kan voor zowel de ramen, de opbergkast en de voordeur dezelfde sleutel gebruiken. Hierdoor hoef je niet allemaal verschillende sleutels aan je bos te doen maar kan je het bij een slot houden. Uiteraard beschikken Hoppe sloten ook over de vereiste keurmerken zoals veilig wonen van de politie en een SKG-keurmerk. Hoppe sloten zijn een van de meest betrouwbare sloten op de markt. 

GeGe sloten

GeGe is een merk dat ontzettend innoverend is. Ze hebben een eigen profiel gepatenteerd dat niet gekopieerd kan worden door andere sloten bedrijven. Hierdoor positioneren zij zich als een uniek merk. Daarnaast kunnen hierdoor sleutels en sloten niet gekopieerd worden door mensen waardoor de kans op inbraak erg afneemt. GeGe is een iets duurder merk, maar zeer zeker betrouwbaar en levert ook kwaliteit.

Wil je nou een slot laten zetten in je deur, neem dan hier contact op.  

admin

Reacties zijn gesloten.