Zo houd u het kantoor ongediertevrij!

Zo houd u het kantoor ongediertevrij!

Niemand houdt van ongedierte op kantoor. Echter is dit iets waar ieder kantoor mee te maken kan krijgen. Maak hoe zorgt u er nou voor dat u geen last krijgt van ongedierte op kantoor? Wij vertellen u er alles over. Zo vertellen wij u hoe u ongedierte op kantoor gemakkelijk kunt voorkomen. Echter is het ook erg vervelend wanneer u last heeft van ongedierte op kantoor. Daarom vertellen wij u tevens hoe u van ongedierte op kantoor af kunt komen. Bijvoorbeeld door beestjeskwijt.nl in te schakelen voor particulier en zakelijk ongedierte bestrijden in Rotterdam.

Vele soorten ongedierte

Er zijn vele soorten ongedierte en ook op kantoor kunt u hier last van krijgen. Denk bijvoorbeeld aan kakkerlakken en muizen. Maar ook mieren, fruitvliegjes en wespen ziet u liever niet terug op kantoor. Echter is de oorzaak van ongedierte op kantoor vaak makkelijk te vinden. De meest voorkomende reden van ongedierte op kantoor is voedsel. Mieren komen af op bijvoorbeeld zoetigheden als ranja, kakkerlakken hebben het gemunt op broodkruimels en fruitvliegjes komen namelijk af op fruit. Zorg er dus voor dat resten van voedsel altijd goed opgeruimd worden, de prullenbak regelmatig geleegd wordt en er niet gegeten wordt op de werkplek.

Andere oorzaken

Voedsel is dan misschien vaak wel de hoofdoorzaak, maar er zijn ook genoeg andere oorzaken van ongedierte op kantoor. Muizen kunnen bijvoorbeeld opduiken wanneer er in de buurt een verbouwing plaats vindt. Zij verplaatsen zich dan vaak in grote getale en gaan dan op zoek naar een rustige plek. Die rustige schuilplaats vinden ze dan bijvoorbeeld bij u op kantoor tussen de spouwmuur. Ze komen dan tevoorschijn om voedsel te zoeken. Schrik daarom niet wanneer je een muis voorbij ziet schieten in de kantine. Kakkerlakken kunnen zich daarentegen vaak goed verstoppen. Ook wanneer je de kakkerlak niet ziet op kantoor kunnen zij zich hier wel degelijk schuil houden. Zij zijn namelijk dol op donkere vochtige plekken. Kakkerlakken wordt dan ook vaak gevonden in de koffiemachine, waar ze zich tegoed doen aan bijvoorbeeld melkpoeder en suiker.

Hulp van experts

Wanneer u last heeft van ongedierte op kantoor wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. U kunt er voor kiezen om zelf iets tegen de ongedierte op kantoor te doen. Denk bijvoorbeeld aan mieren doosjes, muizenvallen of kakkerlakken gif. Maar u kunt natuurlijk ook een expert inschakelen voor particulier en zakelijk ongedierte bestrijden in Rotterdam. Zeker wanneer u denkt dat het ongedierte zich in grote getale schuilhoudt in uw kantoor, kunt u beter een expert inschakelen.

admin

Reacties zijn gesloten.